Take a fresh look at your lifestyle.

Alhamdulillah…akhirnya muka berjeragat kembali ok dan makin bersih

0 1,699

Sejak umur dah masuk 30 ke atas ni, muka berjeragat makin menjadi-jadi. Bintik hitam dan kedutan pun sama… malu dibuatnya.

Sekarang kalau nak keluar tu terpaksa pakai foundation tebal-tebal sebab nak cover. Kadang kat rumah pun pakai foundation juga, sebab malu – takut husband perasan muka dah tak cantik macam dulu.

Kan.. itulah masalah wanita bila umur makin meningkat.

Kalau masa muda-muda dulu, rajin lah pakai macam-macam skincare kan… tepek itu ini kat muka.

Tapi sekarang, pakai pelembap pun kadang tu tak sempat. Apa lagi nak pakai day cream lah, nigh cream lah… atau macam-macam krim lagi tu… memang tak telayan.

Jeragat yang pada pada mulanya malu-malu kucing nak keluar, makin lama makin jadi tompok kehitaman. Dan muka pun mula jadi kusam.

Syukurlah ada Darya. Pencuci muka 3 dalam 1.

Tak sangka pula ada pencuci muka yang boleh bantu hilangkan jeragat ni. Rasa rugi pulak lambat tau kan…

Lagi best, Darya terbukti boleh atasi semua masalah di atas, dan di syorkan ramai artis di Malaysia.

Paling penting, tak perlu pakai macam-macam krim dah… pakai cleanser je pun dah boleh hilang jeragat!

Apa yang bagus nya pencuci muka ni :

  1.  Bantu hilang tompok hitam jeragat
  2.  Kurangkan garis penuaan
  3.  Melembapkan kulit
  4.  Mencerahkan kulit
  5.  Mengecilkan liang pori
  6.  3 dalam 1 (pencuci, masker & makeup remover) 

Bahan yang di gunakan adalah semulajadi dan selamat.

Ada kelulusan dari KKM dan ujian makmal di SIRIM.

Tengoklah, betapa gembira dan puas hatinya mereka dengan Darya 3 in 1 Cleanser ni

No 3 yang paling menarik.

Dapatkan pencuci muka Darya ni sekarang!
Dapatkan 3 hadiah bernilai RM178 
secara PERCUMA!

2. Tinted Sunscreen Advance

Promosi ini terhad selagi stock masih ada

Untuk pembelian sila klik di bawah.

Penghantaran setiap hari.

P/s : Sampai bila nak biarkan jeragat dan garis halus tu terus merebak.
Jom dapatkan kulit cantik sekarang.

Harga asal pencuci muka Darya ni RM159 sekotak

Tapi harga special untuk awak…

1 kotak cuma RM95
Percuma Brightening Advance Serum.

1 botol pencuci Darya 3 in 1
PERCUMA 1 Serum

Nak set lengkap? Dapatkan PAKEJ JIMAT
2 kotak Darya hanya RM170 je.
Diskaun sampai 61%!

Nak lagi jimat? Ambil SET VIP 3 kotak terus.
Cuma RM225 (Diskaun 65%).
Boleh kongsi dgn kawan-kawan sekali.

3 botol pencuci Darya 3 in 1
PERCUMA 1 Serum
PERCUMA 1 Tinted Sunscreen
PERCUMA 1 Mesin Urut Muka
PERCUMA 1 Kad Ahli

Ada kawan perasan perubahan pada muka…. tak sangka pula kan…Lagi seronok… sejak guna Darya…sekarang dah tak perlu pakai bedak dah….

Leave A Reply

Your email address will not be published.